Protectora Gironès 192 gossos per salvar‏ / Urgent

Finalment hem arribat a la situació que ens temiem. Per manca de recursos, ens veiem obligats a desallotjar la Protectora d’Animals del Gironès situada a Sant Jordi Desvalls.

Tots els membres de la Protectora que portem lluitant incansablament des de fa 6 anys, estem contactant amb familiars i coneguts per salvar als gairebé 200 gossos que s’estàn a la finca actualment.

Mentre no trobem unes noves instal·lacions aptes per allotjar-hi als animals necessitem de la teva ajuda més que mai.

Com pots ajudar?

Si vols col·laborar amb nosaltres en aquests moments d’emergència, tens tres maneres:

  1. Adopta un gos. Cada adopció realitzada serà una vida més que salvarem. Per facilitat al màxim el procés d’adopció, no caldrà realitzar cap aportació econòmica. Només cal que truqueu al tel. 639 673 750 (Pere) i concerteu una hora per venir-los a veure.
  2. Acull temporalment un gos. Actualment estem buscant unes noves instal·lacions i en un plaç de 4 a 8 setmanes esperem poder tenir enllestits tots els tràmits i necessitem de la vostra ajuda mentre la nova protectora està llesta. Us podem proporcionar el pinso que volgueu aixì com collars i corretges per tal que no haugueu de gastar diners en cuidar-los. Aquesta és una molt bona opció en cas que no vulgueu o pogueu cuidar permanentment d’un gos però volgueu col·laborar. Només cal que truqueu al tel. 639 673 750 (Pere) i concerteu una hora per venir-los a veure
  3. Fes córrer la veu. La situació es realment crítica i cada persona que rebi el nostre missatge pot ser vital. Si coneixeu algú que pot acollir temporalment o de forma permanent un gos, feu-li saber que el pot aconseguir de forma gratuïta.

Quins tipus de gossos hi ha?

Aquí teniu un parell de videos amb alguns dels gossos que podeu adoptar. N’hi ha de grans, mitjans i petits. Però tots estan disposats a compartir la seves ganes de viure amb tú si els ho permets:

Val la pena adoptar?

Els qui estimem els animals sabem que si els ho permets, et recompensaran amb un amor incondicional. Per sempre.

Tant se val que hagis tingut un mal dia. A l’obrir la porta de casa, veuràs com s’al·legra de veure’t i com et vé a rebre amb la mateixa il·lusió que el primer dia. El seu amor no discrimina. Ells no et jutjaran ni s’enfadaràn mai amb tu. T’estimen a tu, tal com ets. Creus que val la pena?

I com ho faig per adoptar?

Només cal que truqueu al tel. 639 673 750 (Pere) i concerteu una hora per venir-los a veure. Tant si adopteu un gos de forma temporal o definitiva, ens estareu ajudant més del que us podrem agraïr mai. De debò.

I si tinc més preguntes?

Igualment, truqueu al tel. 639 673 750 i realitzeu totes les consultes que volgueu. Estarem encantats d’ajudar-vos.

MAS DE 160 PERROS PERRERA TOSSA DE MAR( GIRONA)¡¡¡ AYUDA A DIFUNDIR

 

en la perrera de tossa de mar -girona- hay mas de 160 perros esperando hogar de todos los tamaños,edades y sexos.pastores Alemanes y belgas,bichon maltes,goldens,galgos,terriers ,caniche etc............consulta el listado.ENVIAN A OTRAS PROVINCIAS


http://www.selva.cat/caas/registre_castella/index.php

 

para mas información sobre algun perro en concreto contactad con

 

972 34 08 13

972 34 08 13

selva.cat
SE NECESITA AYUDA PARA DIFUSIÓN ,REENVIAD A VUESTROS CONTACTOS,PONED ANUNCIOS ,COLGARLOS EN FOROS